Løntilskud - Nye kompetencer til din virksomhed

Løntilskud til højtuddannede


Med et løntilskud ansætter virksomheden en højtuddannet til et konkret og typisk målbart projekt i en afgrænset periode. Medarbejderen koncentrer sig om projektet og inddrages ikke i den daglige drift. Ordningen giver mulighed for løntilskud på op til kr. 12.500 pr. måned i 6-12 måneder. www.innovationsfonden.dk/lige-nu/innobooster

 

Løntilskud til faglært medarbejder

Fagpilotordningen giver virksomheder tilskud på op til kr.12.500 pr. måned i op til et år til en faglært medarbejder, der skal arbejde med et konkret udviklingsprojekt for virksomheden. Projektet skal tilføre virksomheden ny viden og styrke virksomhedens innovations- og vækstpotentiale. En faglært medarbejder har en erhvervsfaglig uddannelse som f.eks.: grafiker, VVS’er, industrioperatør, handels- og kontormedarbejder, web integrator. Se mere på www.fagpilot.dk

Eksempler på fagpilot projekter


• udvikling af nye produkter
• indførelse af ny teknologi
• opdyrkning af nye markeder
• ny viden om design, forretningsforståelse eller lignende
• implementering af nyt forretningsområde

Fagpilotordningen åbner døren til nye og flere ordrer i Padborg

Dekoprint A/S i Padborg har med ansættelsen af en grafiker som fagpilot udvidet produktsortimentet og åbnet op for nye og flere opgaver.

”Vi gik netop og legede med ideen om en fagpilot, da Mark kom ind ad døren efter noget folie til et projekt derhjemme – vi faldt i snak, der var god kemi og senere på dagen kom Mark forbi med sin ansøgning og sin mappe med grafiske opgaver – og så var jeg solgt”, fortæller Søren Pedersen, ejer af Dekoprint A/S i Padborg.

Dekoprint har fem ansatte og fremstiller foliebeklædning til bl.a. lastbiler og trailere, facadeskilte, lysskilte, pyloner og streamers, har maskiner til laserskæring og gravering og har efter ansættelse af fagpiloten udvidet sortimentet til også at løse grafiske opgaver som f.eks. foldere, flyers, logoer og hele grafiske løsninger.

Fagpilot giver muligheder for udvikling

Søren blev via sin revisor Allan Søberg fra Intension gjort opmærksom på fagpilotordningen og sammen med Anita Andersen fra projekt Viden til Landet ved Erhvervenes Hus Aabenraa fik de skruet en ansøgning sammen.

Læs hele historien 'Fagpilotordningen åbner døren til nye og flere ordrer i Padborg'

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere