Redskab til rekruttering - Smagen af Aabenraa

Smagen af Aabenraa er et kuponhæfte med tilbud fra Aabenraa kommunes virksomheder og foreninger.

Hæftet er dels et resultat af en efterspørgsel fra lokale virksomheder om at kunne tiltrække deres nye medarbejdere til kommunen og dels et resultat af et ønske om at fastholde besøgende turister i byen ved større arrangementer.Hæftet gives til jobsamtalen til virksomhedens potentielle nye medarbejdere bosiddende i andre kommuner og uddeles ved større arrangementer i kommunen.

Formålet med hæftet 'Smagen af Aabenraa' er, at give modtageren en smagsprøve på alt det erhvervs-,turist-, forenings-, og kulturlivet kan tilbyde i kommunen.

 

Dit nye rekrutteringsværktøj?

Smagen af Aabenraa kuponhæftet er trykt på dansk, tysk og engelsk og er et værktøj til både små som store virksomheder.

I samspil med projekterne ' Ny i By- Jobtilflytternetværket' og 'PartnerJobmatch' er Smagen af Aabenraa en vigtig brik i puslespillet om at tiltrække og fastholde nye jobtilflyttere i kommunen.

 

Hvordan kommer du i gang med din egen 'Smagen af Aabenraa'?

Smagen af Aabenraa er et samarbejde mellem Business Aabenraa og Turistbureauerne i Aabenraa og Kruså. Hæftet genoptrykkes ca. en gang årligt alt efter behov.

Den praktiske håndtering af 'Smagen af Aabenraa' ligger hos Business Aabenraa, som sørger for kontakten til virksomhederne, opsætning og tryk af hæftet til fri afbenyttelse for alle kommunens virksomheder. Så hvis du i din kommune har et godt netværk af virksomheder der kan se fordelen i at markedsføre sig overfor potentielle nye kunder, så er vejen ikke lang før du har dit eget 'smagen af...'

Download:

Smagen af Aabenraa på dansk

Der Geschmack von Apenrade auf deutsch

A taste of Aabenraa in english


 eller læs mere om Smagen af Aabenraa på Business Aabenraas hjemmeside

 

 

 

 

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere