Hvad gør du for at dine medarbejderes udviklings bliver en del af virksomhedens vækst?

For at udvikle en virksomhed, start med at udvikle medarbejderne. Husk at medarbejderne som regel stiger i værdi for din virksomhed jo længere de er ansat, så det giver god mening at fastholde dem.

 

Overvej hvordan du gør udvikler dine medarbejdere til at blive en del af virksomhedens vækst

 

Tænk over, hvornår der sker læring i din virksomhed. Altså hvornår dine medarbejdere forlader arbejdspladsen med en større viden, erfaring, kompetence, end da de mødte om morgenen. Du vil erkende, at læring sker hver eneste dag, og at hverdagen er den største kilde til læring og udvikling for os alle.


Du kan øge ”hverdagslæring” ved at give medarbejderne nye opgaver, udfordringer, forandringer, projekter, samarbejder mv. Og husk på, at vi har alle har godt af opgaver, der ligger 10% over det,  vi selv mener vi kan klare.

Erfaringen viser, at alle vokser med opgaven. Det er ikke bare noget man siger.


”Hverdagslæring” kan med fordel suppleres af traditionel uddannelse og kurser. Her mister man dog let overblikket, for der er en ”jungle” af muligheder i form af offentlige og private uddannelsessteder, tilskud og finansiering mv. Det kan anbefales at tage fat i en rådgiver på området. Kontakt derfor din lokale erhvervsservice, VEU-center, uddannelsesinstitution eller frie rådgivere for hjælp til behovsanalyse, løsningsforslag, finansiering og gennemførelse.

Få mere inspiration til medarbejderudvikling

 

 

 

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere