Vi skal have flere studiejobs i vores lokalområder

Erhvervenes Hus Aabenraa har i løbet af vinteren arbejdet med en facebookplatform, hvor de vil formidle studiejobs og et nyt diskussionsforum for studerende.


Nu er de så vidt og er gået i luften med projektets Business 2 Student-facebookside, som også er et forsøg på at skabe netværk mellem studerende og virksomhederne i deres lokalområder.


Vi har brug for dig og dit netværk for at sprede budskabet, så like siden, og send det videre i dit netværk, så vi kan få flere studerende ud i vores virksomheder.


https://www.facebook.com/businesstostudent 

 

Hvorfor synes godt om Business2Student?

På siden bliver der opslået studiejobs, tips og tricks til jobsøgning, arrangeret virksomhedsbesøg og opslået information, som hjælper studerende med at få oprettet et godt netværk til erhvervslivet i lokalområdet.


Vi vil gerne hjælpe de studerende til at få en fornemmelse af, hvad det lokale erhvervsliv omkring dem har at byde på, og hjælpe vores lokale virksomheder med at få de første erfaringer med studiejobs.

 

Vi stiller vores netværk til rådighed

Vi har et kæmpe netværk til lokale virksomheder og det stiller vi til rådighed for de studerende, for at gøre dem opmærksom på, at der findes spændende virksomheder og karrieremuligheder i deres lokalområde.

 

Brug facebook istedet for jobagenter

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at udvikle FB-siden, så den kan hente studiejobs fra en jobbank, og dermed skabe et naturligt flow at studiejobopslag på siden, så de studerende ikke behøver at oprette jobagenter eller søge på almindelige jobbanker.


Vi håber at  de studerende vil bruge siden til at stille spørgsmål både til os og vores virksomheder i området. Det er kun fantasien der sætter grænser, og vores mål med siden er at skabe en dialog om studiejobs og en indgang til studiejobs i lokale virksomheder.

Vil du vide mere?

For yderligere information om Business2Student Facebook-siden, projekt Knowledge2Employment eller andet relateret til denne artikel kan du kontakte Trine Søgaard Knudsen, Erhvervenes Hus Aabenraa på tlf. 7362 2025/ tsk@ehaa.dk

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere