Nye kunder, potentialer og samarbejder? Netværksdag d. 11. september

Er du erhvervsdrivende, nystartet med din virksomhed eller studerende, der kunne tænke sig praktikophold eller job i lokale virksomheder under eller efter storbystudierne?

Så kom til Netværksdag d. 11. september på Bjerggade 4 i Aabenraa – her åbner Det kreative Hus og Udviklingspark Aabenraa dørene op, så du får mulighed får mulighed for at synliggøre dig og skabe nye kontakter og samarbejder, og får praktiske redskaber til hvordan du netværker rigtigt - så det ses på bundlinjen.

Program for Netværk!

14.30-15.30: Åbent hus -
se dine muligheder for lokaler, netværk og sparring som iværksætter i Det Kreative Hus og Udviklingspark Aabenraa


15.30-16.30: Sådan netværker du – rigtigt
Få viden, gode råd og praktiske tips og eksempler på hvordan du netværker rigtig - så du får markedsført din virksomhed og skabt de rigtige kontakter til samarbejde og vækst.
Inspiration fra Niels Tønning Rasmussen, Nentor


16.30-16.50: Netværkserfaringer fra en iværksætter med succes
Nu ved du hvordan du netværker – bliv klogere på hvad du kan bruge dit netværk til fra en af Aabenraa kommunes nyeste virksomheder, der har sat sit netværk i højeste gear for at få succes. Inspiration fra Anne Therkelsen Schultz, Børnehuset Evigglad

 

16.50-18.00: Netværk! Bring din nye netværksviden i spil - skab kontakt til din kommende arbejdsgiver, find din nye medarbejder blandt de studerende eller knyt nye samarbejdskontakter. Nu har du redskaberne til at gå i gang.


Under hele arrangementet er grillen tændt med pølser fra Rødekro Pølser og pølsebrød fra Lagkagehuset og Borgaards bageri. Du kan få slukket tørsten med drikkevarer fra Fuglsang og Aabenraa Erhvervsforening.

 


Praktisk information
Netværksdagen sker d. 11. september kl 14.30-18, hvor det lokale erhvervsliv og de lokale studerende er inviteret til at netværk på Bjerggade 4 i Aabenraa.
Du er velkommen til at se og høre om mulighederne i Udviklingspark Aabenraa, Bjerggade 4 K, og Det kreative Hus, Haderselvvej 1, i Aabenraa fra kl 14.30.

 

Download og print invitationen til netværksdagen

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere