Aabenraa lærte at netværke ordentligt

Netværksdagen i Aabenraa sørgede for selvindsigt og indblik i hvor meget godt netværk kan skabe

Inspiration og praktiske tips til at netværke - rigtigt


Dagen startede med Åbent Hus i Det Kreative Hus og Udviklingspark Aabenraa, hvor de besøgende kunne se nærmere på mulighederne for lokaler samt fagligt og socialt netværk og sparring som iværksætter.

Herefter gav Niels Tønning Rasmussen fra Nentor inspiration, gode råd og praktiske eksempler på, hvordan man netværker rigtigt, så man får etableret en positiv relation til nye kunder og samarbejder.

Niels Tønning sørgede også for et godt grin og en vis portion selvindsigt til de fremmødte, der følte sig truffet i Niels' beskrivelse af hvor dårlige danskere egentlig er til at netværke, og at det absolut ikke falder de fleste særlig naturligt.

Til de studerende havde Niels Tønning følgende at sige:

”Som studerende er det særlig vigtigt at få etableret et godt og solidt netværk, hvor man op igennem sin karriere kan trække på erfaringer og viden fra sit netværk. Det er med til at udvikle dig fagligt og personligt, men er i høj grad også med til at åbne muligheder og sætte tingene i perspektiv”

Netværk skabte succes for iværksætter

Efter at de fremmødte var blevet klædt godt på med praktiske værktøjer til at netværke på en ny måde, fik de lokale tips og netværkserfaringer fra en af Aabenraa kommunes nyeste virksomheder, Børnehuset Evigglad, der har sat sit netværk i højeste gear for at få succes.

Anne Therkelsen Schultz fra Børnehuset Evigglad ApS fortalte bl.a. at:

”Børnehuset Evigglad har fået en rigtig stærk start, fordi vi har brugt vores netværk, hvor det gav mening  - uden vores netværk ville vi ikke være der, hvor vi er i dag”

 

Netværk er et værktøj i din markedsføring

Bag Netværksdagen stod Det Kreative Hus og Udviklingspark Aabenraa med bl.a. Erhvervenes Hus Aabenraa og Aabenraa Erhvervsforening.

”Når vi sparrer og vejleder vores lokale virksomheder om udfordringerne med at synliggøre sig overfor nye kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere, er netværk ofte et af de værktøjer, der kommer i spil – men ikke alle synes de kan finde ud af at netværke og ikke alle får nok ud af den tid de faktisk bruger på at netværke”, fortæller Ole Strandlyst, direktør i Erhvervenes Hus Aabenraa.

Se mere om de to arrangører på www.upaa.dk   og www.detkreativehus.info  

Seneste nyheder

Konferencen d. 24. marts som skulle markere afslutningen af projekt...

Læs mere

Dansk-Tysk regionalkonference

Du er inviteret til:


Fagligt kvalificeret...

Læs mere